Home | Valre gezond punt Lonneker
Qigong/Taiji

De Kleine Kraanvogel 1 De Kleine Kraanvogel 2

 

Een verwenuurtje voor en door jezelf!
Levenskwaliteit door zorg en beweging!

 

Qigong / Taiji Vereniging "De kleine kraanvogel"
Qigong en Taiji, onderdelen van de eeuwenoude Chinese bewegings- en gezondheidsleer, worden ook in het Westen door steeds meer mensen met groot enthousiasme beoefend. In China zijn deze oefeningen diep in de traditie van de mensen geworteld en worden ze van generatie op generatie preventief beoefend om de gezondheid te waarborgen.

De rustige vloeiende bewegingen en ontspannen Qigong oefeningen geven een kalme geest in een soepel lichaam en verminderen stress en spanningen. De vloeiende bewegingen hebben een positief effect op de ademhaling en doorstroming in je hele lichaam, met name ook in de gewrichten.
De Taiji-vorm is een serie bewegingen die lijkt op een dans. Hoewel de oorsprong uit de vechtsport komt ligt de nadruk op het effect op de gezondheid.

Als Qigong of Taiji je aanspreekt en je graag een keer een proefles wilt volgen ben je van harte welkom op het trainingsuur van de vereniging bij gezondheidscentrum Valre op maandagavond.

Je kunt hiervoor telefonisch contact opnemen met Ada Vaneker (tel. 06 339 443 54) of met Margareth Zwaferink (tel. 06 230 25 122).
We zijn ook bereikbaar via de email: avanekerhert@hotmail.com of m.zwaferink@bureau-maatwerk.nl.Ontwerp | studio-paf
VALRE | Copyright © 2019

Fysiotherapie
Sportfysiotherapie
Manuele therapie
Oncologische fysiotherapie
Tapen
Oefengroepen
Fitness
Osteopathie
Podotherapie
Voeding en dieetadvies
Qigong/taiji
Tai chi

Tel: 053-4358900
Email: info@valre.nl

 

kngfRugnetwerktwenteschoudernetwerk